Celulit е уникална формула, която допринася за най-ефективно използване на енергията, която се освобождава при разграждането на храната. Особено ефективен при изгарянето на мазнините. Подтиска апетита, създава чувство за ситост, предотвратява натрупването на излишни мазнини в организма.

Показания
При затлъстяване, целулит, наднормено тегло.
Не се препоръчва при деца до 6 години, бременни и кърмачки.

Дозировка
2 капсули дневно, един час преди хранене.

L-Carnitine е класическа липотропна формула, с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физическо натоварване. Повишава енергитичните възможности и издръжливостта по време на тежки физически натоварвания, спомага за бързото възстановяване на организма и преодоляване на неприятните стресови реакции.

Показания
Прилага се с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата и ускоряване на метаболизма. Като съпътстваща терапия при първична и вторична недостатъчност на Levocarnitine.

Дозировка
Дневно приемът се съобразява с теглото:

- до 46 кг - 500 мг
- от 46 до 69 кг - 750 мг
- над 69 - 1000 мг

Възможни варианти за прием:
- сутрин на гладно, 30 мин. преди физическо натоварване

- вечер на гладно, един час преди лягане

Фат бърнер
Фат бърнерът е безвреден продукт, който за разлика от термогенните препарати няма странични действия и може да се употребява спокойно. Ефектът от този препарат не е толкова силен, колкото от термогенетиците, но затова пък си заслужава да бъде предпочетен, тъй като са без странични ефекти. Основната съставка на фат бърнера е L карнитинът, който транспортира мастните клетки до митохондриите, където те "изгарят", т.е. използват се за енергия. Това става дори и без да се извършва активна дейност. Поради това свойство най-предпочитаното време за прием на фет-бърнърите е 2-3 часа преди тренировка. Така ще разполагате с допълнителна енергия от мазнините, докато тренирате, и ще постигнете ефективна тренировка и изгаряне на мазнините. Освен преди тренировка, можете да приемате бърнърите и преди каквато и да е физическа работа. Ако приемате по-високи дози, е препоръчително да ги разделите на няколко приема. Необходимите количества са различни в зависимост от конкретният препарат.

 
Да! На динята Лятото е сезон на удоволствията ... и в храната. Най – богатия сезон на...
Диета за спортисти Ако спортувате, и спортът е наистина важен за вас, то организмът ви се...
Худия Гордони - Потискане на апетита Худия Гордони е растение известно със способността си да потиска...

Реклама