Отслабване с шейкове

Нараства броят на населението на Земята с наднормено тегло. А опитите да се нормализира се безбройно много и все неуспешни. Много компании работят в тази насока да предоставят на обществото средство с което да отслабнат, за да запазят здравето им.
За да отслабнете, простото уравнение е да се консумират по-малко калории, отколкото горите. Магията на хапчета и фатбърнарите просто не работи. Ако следвате стъпките, описани по-долу, гарантирам, че ще подобрите здравето си, и стрелката на кантарът ви ще започне да отчита в обратна посока.

Инструкции
Стъпка 1
Направете графика / таблица със сегашното ви тегло и с теглото, което искате да постигнете. Графиката трябва да включва 90 дни, като вие ще отбелязвате теглото си във всеки един от тях.

Отслабване с шейкове

Стъпка 2
Пазарувайте за хладилника си само замразени плодове / зеленчуци, обезмаслено мляко и взимайте мулти витамини.

Стъпка 3
Смесете 5 кубчета лед, 1 / 2 чаша вода, 1 / 2 чаена чаша обезмаслено мляко и 3 / 4 чаша от любимият ви плод или зеленчук (комбинацията от спанак и боровинки е с невероятен вкус) и пасирайте до гладка смес. Пийте по два шейка на ден, единият сутринта, а другият следобед.

Стъпка 4
Вземете мулти витамин всяка вечер с вечерята.

Стъпка 5
Не забравяйте да се консултирате с вашия лекар, който да ви гарантира, че сте в добро здраве, което да ви позволи нискокалорична храна в продължение на 90 дни.

 
Морковите – част от всяка диета Морковите са добре известни като универсални зеленчуци за сокове....
Диета с грейпфрути С помощта на тази диета според специалистите можете да отслабнете 3-4 ...
Немската диета Тази диета е разработена за пълни жени от немски специалисти. Ефектът...

Реклама